До інтернет магазину
 
ua ru en
 

Новини та анонси disla

 
Дата: 06.03.2019
Делегація АТЛ-автосервіс на заводі DISLA

1 березня 2019 р. завод DISLA приймав велику делегацію одного з наших топ-партнерів – компанії «АТЛ – автосервіс».

Керівники структурних підрозділів «АТЛ – автосервіс» своїми очима побачили масштабне та сучасне виробництво DISLA – та були вражені його потенціалом.
 
Екскурсія цехами заводу супроводжувалася демонстрацією всіх етапів виробнцтва та контролю якості литих колісних дисків тм DISLA. А на спеціальному семінарі комерційний відділ DISLA презентував партнерам всі переваги роботи с нашими дисками.

Хочемо подякувати «АТЛ-автосервіс» за плідну взаємодію ! Успішних продажів у 2019 році - та завжди чекаємо на Вас знову !
 
Дата: 13.02.2019
Презентуємо візуальний конфігуратор підбору дисків Disla

Компанія DISLA постійно працює над удосконаленням своїх сервісів. Презентуємо автовласникам і Партнерам візуальний конфігуратор підбору дисків Disla.

За допомогою цього важливого он-лайн інструмента можливо «приміряти» будь-яку модель дисків Disla на автомобіль конкретної моделі та кольору прямо на моніторі – і швидко обрати диски, що максимально пасують Вашому авто з 22 дизайнів та понад 1500 асортиментних позицій.

Візуальний конфігуратор підбору дисків інтегровано на сайті нашого офіційного інтернет-магазину dislashop.com.
 
А офіційні Партнери Disla мають можливість швидко вбудувати модуль візуального конфігуратора підбору дисків на власний сайт – і отримати додаткові можливості для зростання своїх продажів.  
 
Дата: 13.11.2018
Нова продукція Disla - диск LUCH

З гордістю презентуємо нашим Партнерам та автовласникам України та Європи новинку асортимента DISLA -  диск LUCH, що був розроблений фахівцями Компанії та запущений у серійне виробництво на заводі DISLA в листопаді 2018 року.

Диски LUCH вироблені з преміум-матеріалів, мають надзвичайно ефектний вигляд та ретельно розраховану надійну конструкцію. Враховуючи привабливі рекомендовані ціни від виробника DISLA - вони є кращою альтернативою дорогим дискам виробництва ЕС, Японії, Південної Кореї, Тайваню.

Диски типу LUCH виробляються у розмірі 17“ та призначені для багатьох моделей сучасних кросоверів (Toyota RAV4 та аналогів) та великих седанів (Toyota Camry та аналогів).

Додатково слід зазначити, що диски типу LUCH цілеспрямовано розраховувались на довготривалу експлуатацію на дорогах будь-якого типу. Також їх власник буде захищений унікальним для України комплексом гарантій від виробника.

На даний момент DISLA виробляє диски LUCH у 4-х ефектних кольорах:

- Black Diamond,

- Black Mat,

- Gunmetal Diamond,

- Silver,

в кожному з яких диск LUCH буде справжньою окрасою автомобіля. 

Дата: 30.10.2018
DISLA отримала оновлений Сертифікат ISO 9001:2015

Безперечна перевага продукції DISLA висока якість! Це підтверджено не лише багаторічним досвідом експлуатації дисків DISLA мільйонами споживачів в Україні та в Європі, а й міжнародними сертифікатами.

Сьогодні відбулася надзвичайно важлива для нас подія – виробництво DISLA знов пройшло сертифікацію за стандартом ISO 9001:2015 - і наша Компанія отримала оновлений Сертифікат ISO 9001:2015 !

Важливий документ було вручено директору DISLA Файсту Валерію Львовичу одним з керівників компанії MNC Group Certification (TUV Cooperation Partner) в присутності всіх співробітників головного офісу DISLA.

Міжнародний Cертифікат ISO 9001: 2015, підтверджує, що компанія, яка отримала цей документ, успішно пройшла аудит у системі сертифікації TÜV Rheinland, що менеджмент цієї компанії відповідає вимогам високого стандарту. 

Даний Сертифікат також свідчить про наявність на підприємстві внутрішніх процесів, необхідних для випуску продукції найвищого рівня, що є додатковою гарантією її якості !

 

Дата: 30.05.2018
Disla на міжнародній виставці THE TIRE COLOGNE 2018

 З 29 травня до 01 червня команда компанії Disla представляє Україну

на міжнародній виставці THE TIRE COLOGNE 2018, що у Німеччині.

Друзі, запрошуємо вас до стенду з продукцією українських легкосплавних дисків,

що розташований у холі № 8 місце D-069.

У програмі виставки заплановано багато подій і цікавих зустрічей.

Приєднуйтесь!

Дата: 05.04.2018
Публікація статті у журналі "Автоцентр"

 Нещодавно авторитетне українське видання Автоцентр опублікувало інтервю Генерального директора Файста Валерія Львовича.

Який новий продукт створила українська команда Disla? У яких варіаціях він доступний споживачеві? Хто саме брав участь у розробці нового легкосплавного диска?

Читайте докладніше на сторінках автовидання та за посиланням https://www.autocentre.ua

ПершаПопередня1234567НаступнаОстання